Sup Janin Kuatkan Tenaga jantan

Biadap! Itulah perkataan pertama yang terpancul di mulut ketika membaca artikel “Healthy Soup”. Bukan soal geli tetapi soal sikap manusia yang keterlaluan. Beginilah rupanya manusia yang diagung-agungkan sebagai makhluk paling mulia, makhluk paling tinggi darjatnya tapi, ternyata masih ada yang berperangai umpama binatang.

Sup ayam, sup kambing, sup lembu mungkin sudah biasa didengar. Tapi, membayangkan kalau ada sup bayi manusia, itu betul-betul luar biasa. Luar biasa biadapnya.

Melihatkan gambar di bawah ini, benar-benar menggamit hati. Mendengar suara tangisan anak-anak menangis dirumah pun sudah melahirkan rasa kasihan, apatah lagi melihat tubuh bayi yang masih elok dicuci, dibersihkan dan seterusnya direbus untuk dijadikan sup.

“Healthy Soup”yang dipercayai dapat meningkatkan stamina dan keperkasaan lelaki dibuat dari janin bayi manusia berumur 6 – 8 bulan.

Salah seorang pengusaha fabrik di daerah Tong Wan , Taiwan mengaku sebagai pelanggantetap ‘Healthy Soup’. Sebagai hasilnya, lelaki yang berusia 62 tahun menjelaskan khasiat ‘Healthy Soup’ ini boleh mempertahankan kejantanannya sehingga mampu berhubungan seks beberapa kali dalam 1 malam.

Sup ini tidak mudah didapat kerana ianya bukan jenis makanan yang tersedia (ready stock).Tambahan pula makanan ini harus disajikan secara fresh, bukan frozen. Tetapi sebagai alternatif, restoren pembuat sup ini akan menyediakan ari-ari bayi (plasenta) yang dipercayaidapat meningkatkan gairah seksual dan juga ubat awet muda.

Harga bagi janin bergantung kepada kecil-besar saiznya dan hidup-mati janin tersebut.Urusan bayi biasanya diserahkan bulat-bulat kepada restoran samada dalam keadaan hidup atau mati, tidak ada yang mengetahui.Menurut beberapa sumber, janin yang disaji semua adalah janin bayi perempuan.

Apakah ini merupakan akibat kebijaksanaan pemerintah China untuk mewajibkan satu anak dalam satu keluarga yg berlaku sampai sekarang?

 

 




SANGGUPKAH ANDA????

sumber

Tags: , , , ,

ADMIN

Terima kasih sebab sudi baca entry ni sampai habis. Lepas baca teruslah tinggalkan komen anda dan klik facebook like button.

1 comments

  1. bodoh nak mampus....

Post a Comment